Loading...
Esküvői ceremónia2018-12-13T14:52:12+01:00
Deprecated: wp_make_content_images_responsive funkció használata nem ajánlott 5.5.0 verziótól kezdődően. wp_filter_content_tags() használata javasolt helyette. in /var/www/avantizweb/content.veresistvan-zenesz.hu/wp-includes/functions.php on line 5414 Deprecated: wp_make_content_images_responsive funkció használata nem ajánlott 5.5.0 verziótól kezdődően. wp_filter_content_tags() használata javasolt helyette. in /var/www/avantizweb/content.veresistvan-zenesz.hu/wp-includes/functions.php on line 5414

esküvői szertartás

Az utóbbi években egyre népszerűbb a lakodalom helyszínére kihelyezett polgári szertartás. Nagyon szép, elegáns és meghitt tud lenni egy ilyen ceremónia, melynek a tökéletes megvalósulásában tudok a házasulandó párok segítségére lenni. A külön erre a célra összeállított hangrendszeremmel akár külső, akár belső helyszínen minőségi hangzás érhető el.

ceremónia hangosítás

A keverőpult, az aktív hangfalak, az anyakönyvvezető elé készített mikrofon és állvány, az elhangzó dalokat lejátszó eszköz mind elemei ennek a szolgáltatásnak. Az esküvői szertartás alatt természetesen magam hangosítok és indítom a dalokat a megfelelő sorrendben és pillanatban.

élő zenés ceremónia

Nagyon egyedivé és színesebbé tehető a polgári ceremónia egy másik szolgáltatásommal, az élő zenés kísérettel. Akusztikus gitárommal és az alkalomhoz illő dalok előadásával még meghittebb lehet a gyűrűhúzás, az első hitvesi csók, vagy a szülőköszöntés pillanata.

ajánlatkérés

A két szolgáltatás (hangosítás, illetve élő zenés műsor) természetesen külön-külön és egyben is megvalósítható és megrendelhető.

foglaljon időpontot most!