Loading...
Média2022-09-10T15:29:21+02:00

videók

Egy esküvőn, vagy bármilyen egyéb zenés-táncos rendezvényen tapasztalatom szerint a könnyűzenei műfajoknak (pop, rock, disco, funky, rock’n roll, stb.) illetve a mulatós-lakodalmas daloknak (csárdás, fox, cigányzene, magyar nóta, stb.) egyaránt szerepelniük kell a műsoron, hogy reggel lehetőleg minden vendég elégedetten távozzon. A videóim és bemutatkozó dalaim is ezt az elvárt kettősséget tükrözik. Persze előfordulhat, hogy egy-egy esküvőn, vagy rendezvényen a szervezők és a közönség igényei kizárják az egyik műfaj megszólalását. Erre a helyzetre is felkészültem, a repertoáromon szereplő sok száz dal akár több estére is elegendő. Ebből látható és hallható itt egy kis ízelítő.

zenék

Magyarországon jogos igénye a közönségnek, hogy a bulikon elsősorban a mindenki által ismert és jól énekelhető magyar slágerek szólaljanak meg. Az én műsorom is leginkább ezekre a dalokra épül, szerencsére nagyon sok kitűnő magyar szerzemény született, óriási a merítési lehetőség. Ugyanakkor az évek alatt nagy hangsúlyt fektettem az idegen nyelvű (főként angol, német, olasz, spanyol) slágerek elsajátítására úgyszintén, mivel sok esetben igény mutatkozik ezekre is a közönség részéről.

repertoár

A műsoromnak természetesen van egy jól bevált „gerince”, amire a közönség garantáltan beindul. 🙂 Persze a listákon rajta van nagyon sok általam játszott dal, olyanok is, amelyek esetleg kevésbé ismertek, épp ezért ritkábban adom elő őket. Ugyanakkor sok példa mutatja, hogy egy adott esküvőn, vagy egyéb zenés rendezvényen szükség lehet rájuk, ezért maradtak a listán. Nyilván a fellépések alkalmával igyekszem a legismertebb, legbulisabb számokat játszani ezek közül.

Magyar slágerek
Letöltés
Külföldi slágerek
Letöltés
Lakodalmas / mulatós zene
Letöltés